LIITY JÄSENEKSI

Yhdistykseemme ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat olla mukana:
  • Parantamassa moniväristen villakoirien asemaa Suomessa
  • Tukemassa moniväristen villakoirien oikeaoppista kasvatusta ja jalostusta 
  • Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja muussa toiminnassa

Jäsenenämme pääset mukaan vaikuttamaan toimintaamme, sekä saat jäsenetuja tulevista tapahtumistamme. Tavoitteenamme on myös tuottaa jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa sähköistä julkaisua, Uniikit moniväriset villakoiramme, jonka sisältöön voit jäsenenämme vaikuttaa. 

Jäseneksi liityt helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa myös perheenjäsenesi tiedot, jos haluatte molemmat liittyä jäseneksi. Vuonna 2024 jäsenmaksu on 25€ / hlö. Muista katsoa lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi roskapostikansio, sillä jäsenkirje ja lasku saattaa mennä roskapostiin. 

Seuraavan vuoden jäsenmaksu tulee maksettavaksi 31.1.2025, ellet ilmoita 15.12.2024 mennessä, että haluat lopettaa jäsenyytesi. Lähetämme jäsenkirjeen ja jäsenmaksulaskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Jäsenmaksujen avulla katamme yhdistyksen ylläpidosta ja toiminnasta tulevia kuluja.

Mikäli sinulla jää kysyttävää jäsenyydestä, ole yhteydessä yhdistyksemme jäsensihteeriin: sihteeri@monivarisetvillakoirat.com

Lämpimästi tervetuloa!


JÄSENLOMAKE

Rekisterinpitäjä on Moniväriset villakoirat Suomessa ry, Flerfärgade pudlar iFinland rf. Yhdistyksen tietosuojaperiaatteet noudattavat EU:n yleistätietosuoja-asetusta (2016/679) ja kansallista tietosuojalainsäädäntöä.